Понад 429 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП кросовер

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Skoda Kodiaq, сталася на одному з одеських перехресть.

Кросовер рухався головною дорогою, як раптом з другорядної просто на нього вилетів автомобіль Audi. Уникнути зіткнення не вдалося. На щастя, завдяки спрацюванню подушок безпеки ніхто з водіїв не постраждав, водночас обидві автівки зазнали серйозних пошкоджень. Так, у Audi в аварії було пошкоджено передню частину кузову: капот, бампер, обидва крила, блок-фари. В свою чергу, у Skoda внаслідок ДТП було деформовано дві ліві двері, переднє крило, пошкоджено диск та шину одного з коліс. 

Як встановили експерти, в результаті інциденту власникові кросовера було заподіяно шкоди на суму 429334 грн. Однак висувати фінансові претензії до винуватця аварії йому не довелося – завдяки наявності договору «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС».

Страховик, вивчивши обставини події, визнав її страховим випадком та оперативно врегулював, в повному обсязі виплативши своєму клієнтові належне страхове відшкодування.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО», розроблений фахівцями СГ «ТАС» з урахуванням актуальних потреб та побажань вітчизняних автомобілістів, користується незмінним попитом у автовласників через свої безперечні переваги порівняно з аналогами, представленими на ринку в сегменті автострахування. Так, договір передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків, які відповідно до потреб власника авто можна вільно комбінувати. Власники договору мають можливість отримати страхову виплату без надання довідок компетентних органів, а за необхідності розширення території страхування або відновлення страхової суми після виплати їм не доведеться перейматися питаннями укладання відповідних додаткових угод, оскільки в основу продукту закладено широку територію дії договору страхування та неагрегатну страхову суму. Серед інших особливостей продукту варто відзначити якісний супровід та сервісне обслуговування клієнтів впродовж всього періоду дії договору, що включає в себе компенсацію страховиком витрат на порятунок авто, оплату евакуатора, інформаційно-консультаційну допомогу, що надається контакт-центром СГ «ТАС» в форматі 24/7.  

Залишається додати, що виплати за договором «Правильне КАСКО» здійснюються страховиком в термін до 15 робочих днів за всіма випадками, крім знищення та незаконного заволодіння авто, за якими виплата проводиться протягом 25 робочих днів.