СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання лідера страхового ринку

Авторитетне профільне видання Insurance TOP оприлюднило результати роботи страхового ринку України за дев’ять місяців 2021 року.

Отже, за інформацією видання, за підсумками січня – вересня Страхова група «ТАС» продовжує міцно утримувати провідні позиції на вітчизняному страховому ринку, зокрема в сегменті автострахування. Так, компанія вчергове посіла перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», а також традиційно стала лідером серед страховиків, які працюють в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Більше того, згідно з рейтингами Insurance TOP, СГ «ТАС» не просто вкотре посіла перше місце на ринку добровільної  «автоцивілки», але й продовжує стрімко збільшувати відрив від найближчого конкурента. Так, якщо за підсумками січня – вересня минулого року СГ «ТАС» за обсягами продажів полісів ДСЦПВ випереджала страховика, який посів другу сходинку у рейтинговій таблиці, на 75%, то за результатами дев’яти місяців 2021-го – вже на 97%!

В свою чергу, в рейтингу страховиків, що працюють в сегменті КАСКО, Страхова група «ТАС» посіла шосте місце. Водночас обсяг премій, за дев’ять місяців 2021 року залучених страховиком за полісами «Зелена картка», а також сума відшкодувань, виплачених за ними, забезпечив компанії відповідно друге та перше місця у вказаному рейтингу.

На ринку обов’язкового страхування цивільної авіації СГ «ТАС» за підсумками трьох кварталів поточного року посіла четвертий рядок у рейтинговій таблиці, тоді як торік була шостою у даному рейтингу.

Зміцнила свої позиції СГ «ТАС» і на ринку добровільного медичного страхування: за  результатами дев’яти місяців поточного року компанія посіла сьоме місце серед страховиків, які працюють у вказаному сегменті, проти дев’ятого, яке посідала торік. Водночас обсяги продажів договорів страхування на випадок хвороби забезпечили компанії п’яте місце у рейтинговій таблиці, а сума премій, залучених за полісами туристичного страхування (страхування медичних витрат), – відповідно сьоме. 

Як повідомляє Insurance TOP, СГ «ТАС» за підсумками січня – вересня увійшла до ТОП-10 найбільших страховиків на ринку страхування від нещасних випадків, а також страхування від вогню та стихійних явищ. На ринку страхування фінансових ризиків Страхова група «ТАС» посіла восьме місце.

Загалом за обсягом зібраних платежів – як валових, так і чистих – СГ «ТАС» утримує гідне місце в ТОП-3 страхових компаній України, а також входить до «четвірки» найбільших страховиків за сукупною сумою виплачених відшкодувань. 

Залишається додати, що за показником  прямого страхування Страхова група «ТАС» за результатами дев’яти місяців 2021 року посідає третє місце на ринку.

Третьою стала компанія і за розміром сформованих страхових резервів. За обсягом гарантійного фонду СГ «ТАС» посідає четверте місце.