СГ «ТАС» виплатила понад 548 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Київ – Чоп.

Застрахований СГ «ТАС» автомобіль  Toyota Land Cruiser 200 рухався в транспортному потоці своєю смугою, аж раптом просто перед ним з іншої дороги виїхав мікроавтобус  «Газель». На жаль, попри всі зусилля водіїв, уникнути зіткнення не вдалося. В аварії пошкоджень зазнали обидві машини, але, якщо у «Газелі» постраждав лише задній бампер, то для позашляховика наслідки удару виявилися набагато серйознішими. В результаті ДТП було пошкоджено обидва передні крила Land Cruiser, капот, передній бампер, розбито обидві блок-фари та решітку радіатора.

За висновком експертизи, збиток власника позашляховика склав 548348 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС» включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та різної вартості. Так, за програмою «1 зірка» автовласник має можливість захистити себе на випадок викрадення або знищення авто. Програма «2 зірки» передбачає до того ж покриття збитків автовласника в результаті  пошкодження його транспортного засобу в ДТП, внаслідок протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо. За програмою «3 зірки», окрім всього, клієнти мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» покриває збитки автовласника при пошкодженні авто, обумовленого іншими подіями, аніж перелічені вище. Водночас за програмою «5 зірок» СГ «ТАС» забезпечує максимальний страховий захист автомобіля за принципом  повного КАСКО.

Мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО» становить 0,99%.