Юридичний департамент СК VUSO став одним із найкращих в Україні

Юрдепартамент страхової компанії VUSO потрапив до рейтингу Best Legal Departments 2021, що визначає найкращі юридичні відділи українських компаній.

До списку потрапило 50 юридичних підрозділів українських компаній, що працюють у різних галузях. Зокрема VUSO стала єдиною компанією, що представляла сферу страхування.

“Дуже приємно знову бути серед найкращих юрдепартаментів країни за версією газети “Юридична практика”. Ми й надалі збираємось зберігати наші традиції, розвиватися та продовжувати робити те, що робили завжди – здійснювати кваліфікований юридичний супровід діяльності компанії, захист її прав та інтересів, а також сприяти задоволенню потреб внутрішніх та зовнішніх клієнтів”, – зазначив директор юридичного департаменту страхової компанії “ VUSO” Олександр Винокуров.

Організатором конкурсу є профільний інформаційний ресурс "Юридична практика" для спеціалістів у галузі права. Щорічно номінаційна комісія конкурсу визначає найкращі юридичні служби та юристів. Цього року було визначено переможців у 21 номінації.

VUSO – надійна допомога професіоналів.