СГ «ТАС» виплатила понад 318 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Складні погодні умови нерідко призводять до аварій на дорогах, тож кермування автомобілем за подібних обставин потребують від водія особливої уважності, обачності та обережності.

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» фургон Mercedes-Benz Sprinter, сталася на трасі на Львівщині. В умовах недостатньої видимості через густий туман водій не впорався з керуванням: на повороті автівку занесло, і вона вилетіла в кювет.

На щастя, сам водій внаслідок ДТП не постраждав, а ось фургон зазнав пошкоджень. Так, в результаті пригоди було пошкоджено переднє ліве крило автомобіля, передній бампер та решітку радіатора. Втім, ремонтувати авто власним коштом власникові Sprinter не довелося – завдяки наявності договору «Правильне КАСКО» від Страхової групи «ТАС». 

Страховий випадок було врегулювано. Страхова виплата склала 318283 грн.

Нагадаємо, за даними видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» за підсумками шести місяців 2021 року міцно утримує позиції одного з лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування, як за обсягом залучених премій, так і за сукупною сумою виплачених відшкодувань. Так, компанія вже впродовж багатьох років посідає перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», є лідером в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та входить до ТОП-6 на ринку КАСКО.

Загалом за обсягом зібраних платежів – як чистих, так і валових – СГ «ТАС» за результатами І півріччя традиційно увійшла до «трійки» лідерів вітчизняного страхового ринку. До ТОП-3 входить СГ «ТАС» і за показником прямого страхування. Водночас за обсягом премій від приватних осіб компанія посідає друге місце серед всіх страховиків країни.