СГ «ТАС» вчергове підтвердила своє лідерство на ринку «автоцивілки»

За підсумками І кварталу поточного року Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції серед лідерів страхового ринку України.

Так, за даними профільного видання Insurance TOP, СГ «ТАС» за результатами своєї роботи в січні – березні традиційно очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Крім того, компанія підтвердила своє безперечне лідерство в сегменті добровільної «автоцивілки». Варто зазначити, що СГ «ТАС» не просто вчергове здобула «золото» в даних сегментах, але й порівняно з І кварталом минулого року збільшила свій відрив навіть від найближчих конкурентів. Так, за обсягами продажів обов’язкової «автоцивілки» Страхова група «ТАС», що торік обходила «срібного» призера рейтингу на 18%, наразі збільшила розрив до 21%. 

Ще більшим став відрив лідера рейтингу від найближчого конкурента і в сегменті добровільної «автоцивілки»: якщо в січні – березні 2020 року СГ «ТАС» залучила на 85% більше премій, аніж компанія, що посіла друге місце на ринку, то за підсумками трьох місяців 2021-го обсяг її надходжень вже понад в два рази перевищує відповідний показник у  страховика, який посів другу сходинку у вказаній рейтинговій таблиці.

Та це не єдині досягнення СГ «ТАС» в сегменті автострахування. Так, компанія традиційно увійшла до ТОП-5 на ринку КАСКО, а також посіла перше місце за показником виплат за полісами «Зелена картка».

Втім, не автострахуванням єдиним. Вагомих успіхів досягла компанія і в сегменті особистого страхування. Так, за даними Insurance TOP, СГ «ТАС» за підсумками І кварталу увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків України на ринку туристичного страхування (страхування медичних витрат), а також посіла шосте місце на ринках страхування на випадок хвороби та добровільного медичного страхування та увійшла в ТОП-10 на ринку страхування від нещасних випадків.

В сегменті авіаційного страхування СГ «ТАС» за результатами січня – березня стала шостою, хоча ще рік тому посідала десяте місце у відповідному рейтингу.

Водночас на ринку страхування фінансових ризиків компанія  за підсумками звітного періоду посіла восьме місце. Восьму сходинку посіла СГ «ТАС» і в рейтингу компаній, що працюють на ринку страхування сільськогосподарської продукції.

Загалом за обсягом зібраних платежів – як валових, так і чистих, – СГ «ТАС» традиційно увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків країни, а за сукупною сумою здійснених виплат стала четвертою. Крім того, компанія посіла третє місце на ринку за показником  прямого страхування.

Залишається додати, що за розміром страхових резервів СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку, за обсягом гарантійного фонду – четверте.