СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку в 11 областях України

Авторитетне спеціалізоване видання Insurance TOP оприлюднило підсумки роботи вітчизняних страховиків за І квартал в розрізі регіонів.

За інформацією видання, за результатами січня – березня Страхова група «ТАС» вчергове посіла перше місце на ринку за кількістю регіонів, де здобула переконливу перемогу за обсягом продажів. Так, компанія очолила рейтинги страховиків у 11 областях України, ще в 11 регіонах СГ «ТАС» увійшла в «п’ятірку» найбільших страхових компаній на місцевому ринку.

Зокрема, Страхова група «ТАС» традиційно посіла перше місце серед страховиків Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Миколаївщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини, а також очолила рейтинг страховиків Рівненщини, де ще рік тому була другою. 

Примітно, що в більшості з цих областей СГ «ТАС» за підсумками І кварталу не лише підтвердила своє звання беззаперечного лідера ринку, але й зі значним відривом обійшла всіх конкурентів та навіть збільшила його порівняно з результатами трьох місяців минулого року. 

Так, якщо за підсумками звітного періоду 2020 року СГ «ТАС» на Луганщині обійшла «срібного» призера регіональних «перегонів» на 24%, то за результатами січня – березня 2021 року розрив сягнув вже 37%. В свою чергу, на Волині, де СГ «ТАС» торік «обганяла» найближчого конкурента на 36%, за підсумками трьох місяців поточного року збільшила свій відрив до 47%. З 60% до 65% збільшила СГ «ТАС» і свій відрив від компанії, що посіла другу сходинку у рейтинговій таблиці, на Черкащині. Суттєво  зросли і обсяги продажів лідера рейтингу і в Кіровоградській області: тут відрив склав 87% в поточному році проти  65% за результатами 2020-го.

І це не межа! Так, обсяг премій, залучених СГ «ТАС» на Тернопільщині, в три рази перевищує сукупну суму платежів, зібраних компанією, яку посіла другу позицію на регіональному ринку. Ще суттєвіший відрив від конкурентів продемонструвала Страхова група «ТАС» на Хмельниччині та Житомирщині, де надходження компанії в 3,6 та 3,8 рази відповідно перевищують збори «срібного» призера. 

Та найвищий рекорд встановила СГ «ТАС» на Миколаївщині, де зібрала в 4,8 рази більше платежів, аніж компанія, що посіла другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.

Водночас на Донеччині, Закарпатті, Херсонщині та Чернігівщині Страхова група «ТАС» за підсумками І кварталу посіла друге місце. 

В свою чергу,  в Запорізькій, Вінницькій та Полтавській областях компанія за результатами звітного періоду виборола почесну «бронзу».

Суттєво покращила свої позиції СГ «ТАС» на Харківщині: якщо за результатами роботи в січні – березні минулого року компанія посідала сьоме місце на регіональному страховому ринку, то за підсумками трьох місяців поточного – вже четверте.  Крім того, четверту сходинку у відповідній рейтинговій таблиці  СГ «ТАС» посіла на страховому ринку Дніпропетровської області.

Залишається додати, що на Київщині та Львівщині компанія посіла п’яте місце.

Таким чином,  за підсумками І кварталу Страхова група «ТАС» увійшла до ТОП-5 страховиків у 22-х з 24-х регіонів України, чим вкотре довела своє безперечне лідерство на страховому ринку країни.