Обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищив 1 мільярд гривень

Страхова група «ТАС» встановила черговий рекорд в продажах – станом на 3 червня 2021 року обсяг страхових премій компанії перевищив 1 мільярд гривень!

Варто зазначити, що СГ «ТАС», яка традиційно утримує лідируючі позиції  на страховому ринку України, щороку демонструє колосальний приріст в продажах. Так, якщо за підсумками 2018 року обсяг надходжень компанії склав 1,388 млрд грн, то за результатами 2019 та 2020 років – вже 1,815 млрд грн та 2,027 млрд грн відповідно. І це – не межа!

Так, фактично за п’ять місяців СГ «ТАС» зібрала свій перший цьогорічний мільярд платежів! 

Нагадаємо, за даними авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками 2020 року Страхова група «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкового, а також добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Крім того, компанія суттєво зміцнила свої позиції на ринку КАСКО та увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків у вказаному сегменті.

Загалом за обсягом залучених премій – і валових, і чистих – СГ «ТАС» за результатами минулого року посіла третє місце на ринку.  Окрім того, компанія посіла третє місце на вітчизняному страховому ринку за показником прямого страхування.