СГ «ТАС» виплатила понад 445 тис. грн за розбиту Skoda

За даними патрульної поліції, лише за перші чотири місяці поточного року в Україні було зафіксовано 62 дорожньо-транспортні пригоди, що сталися через перевтому або сон водія за кермом.

Здавалося б, цифра не дуже й велика на тлі того, що в цілому протягом січня – квітня на вітчизняних дорогах сталося близько 55,8 тис. ДТП, однак наслідки таких пригод часто-густо виявляються насправді суттєвішими, аніж при звичайному зіткненні, коли водій має можливість хоч якось контролювати своє авто. 

Тому правоохоронці та медики не втомлюються наголошувати учасникам дорожнього руху на необхідності відпочивати перед дорогою, особливо коли йдеться про довгі автомобільні поїздки, та обов’язковості робити зупинки для перепочинку під час тривалих переїздів.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Skoda Octavia трапилася на Полтавщині. Повертаючись з відрядження, водій поспішав дістатися дому до темряви, тож вирішив не зупинятися на перепочинок. Втім, втома взяла своє, і він в якийсь момент просто за кермом почав засинати. Автомобіль на швидкості пішов у занос, з’їхав з проїжджої частини траси і врешті врізався у відбійник. В результаті аварії водій отримав численні травми, і його було госпіталізовано до найближчої лікарні. Суттєвих пошкоджень зазнав і автомобіль. Так, внаслідок удару було пошкоджено двигун та коробку передач автівки, шини передніх коліс, капот, передні крила та обидві двері, розбито бампер, решітку радіатора та блок-фари.

При цьому, як засвідчила експертиза, загальний збиток власника Skoda склав 445683 грн. 

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором КАСКО, вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, в повному обсязі виплативши клієнтові страхове відшкодування в розмірі заподіяної йому шкоди.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з безперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування, як за кількістю укладених договорів та залучених за ними премій, так і за сумою виплачених відшкодувань. Так, за статистикою, щодня СГ «ТАС» виплачує в середньому 4,55 млн грн відшкодувань, з яких 3,7 млн грн – за договорами КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».