СГ «ТАС» виплатила понад 770 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Іноді обставини, за яких стається страховий випадок, шокують навіть досвідчених страховиків. І інцидент, в якому зазнав суттєвих пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mercedes-Benz S350, саме з їх числа – ситуацій, які просто неможливо передбачити і попередити.

Ця пригода сталася на Житомирщині. Автомобіль рухався вулицею селища, коли просто на нього через різкий порив вітру впало величезне дерево. На щастя, ані водій, ані пасажири в результаті інциденту не постраждали, а ось кузов машини зазнав серйозних пошкоджень. Внаслідок падіння дерева було пошкоджено передню частину автомобіля: капот, бампер, розбито решітку радіатора та обидві блок-фари.

За висновком експертизи, збиток автовласника в результаті  пошкодження його авто склав 772860 грн. Саме цю суму оперативно і в повному обсязі перерахувала СГ «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», на станцію технічного обслуговування, де здійснюватиметься ремонт пошкодженого транспортного засобу.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років міцно утримує позиції одного з лідерів ринку автострахування України. Так, за даними авторитетного спеціалізованого видання Insurance TOP, СГ «ТАС» посідає перше місце на ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки» та входить в ТОП-5 найбільших страховиків на ринку КАСКО. 

За статистикою, СГ «ТАС» щодня виплачує  за укладеними договорами страхування в середньому 4,55 млн грн, з яких 3,71 млн грн – за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.