СГ «ТАС» здобула «золото» в номінації «Автостраховик року. Автоцивілка»

Безперечне лідерство Страхової групи «ТАС» на ринку «автоцивілки» підтверджено черговою нагородою – премією «Фінансовий Оскар» від авторитетного ділового видання «Бізнес».

Зазначимо, в рамках свого традиційного щорічного проєкту «Фінансовий Оскар» журнал «Бізнес» визначає лідерів фінансового ринку України в різних сегментах.  В основу рейтингу покладено висновки експертів, що базуються на аналізі фінансової діяльності учасників ринку за минулий рік, а також результати онлайн-голосування, що проводиться на сайті видання і участь в якому можуть взяти всі охочі.

Нагадаємо, за даними Моторного (транспортного) страхового бюро України, Страхова група «ТАС» упродовж останніх років міцно утримує беззаперечне лідерство на ринку «автоцивілки», причому не лише за обсягом зібраних платежів, але й за сумою виплачених за полісами ОСЦПВ відшкодувань, тим самим забезпечуючи надійний страховий захист мільйонів своїх клієнтів.

Втім, «золото» в номінації «Автостраховик року. Автоцивілка» – не єдина нагорода, яку СГ «ТАС» здобула в рамках проєкту «Фінансовий Оскар». Крім того, компанія увійшла в ТОП-3 найпрофесійніших страховиків країни, що свідчить про її значні досягнення, надійність і високий рівень сервісу, гідно оцінені найоб’єктивнішим  журі – безпосередньо споживачами страхових послуг. 

Залишається додати, що, окрім страхових компаній, визнаних лідерами ринку у відповідних сегментах, в рамках персональної номінації проєкту «Фінансовий Оскар» були визначені найкращі з кращих представники страхового бізнесу України, гідні високого звання «Особистість страхового ринку», перше місце серед яких, як і минулого року, посів Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук.