залишив відгук про ПАТ "Страхова компанія "АРКС" (ID 62385)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10

Алеся
Клиент в страховой компании ARX.   Оформляла в декабре ДТП  , все как положено с полицией , по договору компания должна была возместить убытки пострадавшим . От страховой - отвратительное отношение к одному из пострадавших . Я так понимаю все построено , как занизить сумму ущерба для пострадавших и не возможность за ту сумму ничего сделать, а по телефону попытка убедить , что бы не страховая  а клиент этой страховой оплачивал Ремонт авто пострадавшим   . Жесть 😬 
АРКС23.02.2022 12:28
Вітаємо! Підкажіть, будь ласка, номер полісу або справи. Ми перевіремо інформацію та надамо зворотній зв'язок. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
АРКС25.02.2022 12:36
Вітаємо, Олеся! Дякую за зворотній зв'язок! Ми детально вивчили матеріали справи 1.102.21.0010682. Визначення суми страхового відшкодування за договором Автоцивілка відрізняється від визначення суми страхового відшкодування за договором КАСКО та здійснюється згідно із ЗУ « Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів». Звертаємо Вашу увагу, страхове відшкодування у даному випадку відбулося з урахуванням коефіцієнту фізичного зносу авто (2013 року). Компанія діє згідно норм законодавства, та лояльно відноситься як до наших клієнтів, так і до потерпілої сторони. Варто зайважити, що у випадку виявлення прихованих пошкоджень, котрі виникли при ДТП, ми відкриті до взаємодії та перегляду суми страхового відшкодування в межах закодавства. Для оперативного реагування з будь-яких питань можете завжди звертатися на Info@arx.com.ua. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»