залишив відгук про ПрАТ "Страхова група" ТАС " (ID 30391)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10

Любов

Їхала спокійно без порушень. Влетів ззаду в моє авто клієнт ТАС і мене по інерції відкинуло в бус. Все оформила поліція, але от початок проблеми - в страховій сфотографували всі поверхневі пошкодження. Все що було всередині (під бампером) і те що важкодоступне під капотом в ТАС не фотографують. Їздила на СТО зняли бампер, приїхала в страхову, дофотографували. Задній бампер, права фара, багажник із кріпленнями, права і ліва передні фари, передній бампер, рейка за бампером ввігнута до радіатора, радіатор, трубка за радіатором, лопасті вентилятора, капот погрутий, решітка на капоті, кріплення капота і замок який закриває капот. І за це все в страховій нарахували 14.000 грн на руки. В ТАС сидять одні д...ли... Як так? Я не винна, що ваш клієнт їздити не вміє. Чого ви розводите простий народ. Я вдова і маю маленьку дитину, мені немає з чого доплачувати за ремонт машини. Яких 70% зносу машини? Машина 2007 року. Це вам не польска рухлядь яка зношена до 90% і ще їздить. Мені ще дитину возити машиною. Якщо у вас там така ша***кина контора, то геть з ринку.

ТАС СГ25.09.2019 12:35
Доброго дня. Вкажіть, будь ласка, номер полісу ОСЦПВ винуватця та/або ПІБ (повністю) та/або номер страхової справи. Це дозволить нам ідентифікувати Вас як отримувача страхового відшкодування та надати відповідь по суті Ваших претензій. З повагою, СГ "ТАС"
Любов25.09.2019 21:33
9393235 поліс витуватця.
ТАС СГ27.09.2019 16:22
Шановна Любов! По суті висловлених Вами претензій маємо повідомити наступне. Застосування страховиком коефіцієнту зносу транспортного засобу при розрахунку суми страхового відшкодування обумовлене не примхами страховика, а вимогами чинного законодавства України (ст. 29 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів»). Відповідно до методики оцінки дорожніх транспортних засобів знос нараховується на всі транспортні засоби віком, що експлуатуються понад 7 років. Рік випуску вашого автомобіля - 2007, відповідно, строк його експлуатації перевищує 10 років. Таким чином, при розрахунку суми страхового відшкодування страховик має застосувати коефіцієнт зносу, Водночас, зважаючи на не, що Ви не згодні з визначеною страховиком сумою відшкодування, 26 вересня СГ «ТАС» було замовлено проведення незалежної експертизи, яка має надати свій висновок щодо розміру заподіяних Вам збитків, на підставі чого і буде розраховано суму відшкодування, належного Вам до виплати. З повагою, СГ «ТАС»