залишив відгук про ПрАТ "Страхова група" ТАС " (ID 11822)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10

Андрій
27.01.2018 р. у м. Києві трапилося ДТП за участю мого автомобіля. Ми потерпіла сторона, в нас в’їхав вантажний автомобіль. Було пошкоджена вся ліва сторона авто. Ми зразу зателефонували в страхову компанію винуватця ДТП. Чесно кажучи сподівалися на те що приїде страховий комісар та зафіксує пошкодження. Но чудо не сталося, ні хто так і не появився на місці ДТП. 30.01.2018 ми на пошкодженому авто приїхали до страхової компанії СГ «ТАС» зафіксувати пошкодження та написати заяву на виплату. Та к як на місці було неможливо повністю провести огляд , ми замовили експерта якій мав через два дні виїхати до нас в м. Бориспіль. До експерта не яких претензій ми не маїємо свою роботу він виповнив добре сказавши що через два три дні нам наберуть зі страхової та озвучать суму ущербу. Так і не дочекавшись дзвінка ми зателефонували самі і були дуже здивовані нарахованою сумою в (7350грн.) Скажіть будь ласка як можливо за токую суму купити дві двері, крило, дзеркало, покрасити та підрихтувати ліву частину автомобіля????! Ми звісно з цією сумою не погодились та написали заяву з потрібною сумою для ремонту автомобіля. Так як ми не погодилися з пропонованою сумою нам ясно дали зрозуміти що кошти ми отримаємо не раніше ніж через три місяці після написання заяви. А як би ми погодилися з пропонованою сумою то нам би кошти виплатили би на протязі двох тижнів. Хочу попередити всіх клієнтів цієї непорядної компанії СГ «ТАС» що вони безвідповідально відносяться до своїх клієнтів і намагаються обдурити та зменшити страхові виплати.
ТАС СГ23.02.2018 12:03
Шановний Андрій! Щоб ми могли ідентифікувати Вас як отримувача страхового відшкодування та надати відповідь по суті Вашого звернення, вкажіть,будь ласка, номер своєї страхової справи чи полісу винуватця,або ПІБ. З повагою, СГ "ТАС"
Андрій24.02.2018 12:03
Поліс винуватця ДТП № АК /9252087
ТАС СГ02.03.2018 18:38
Шановний Андрію! По суті Вашого звернення можемо повідомити наступне. Згідно з умовами договору страхування, страховик оплачує не вартість ремонту пошкодженого авто, а суму заподіяних його власникові збитків. Зважаючи на те, що знос вашого автомобіля складає 57%, а франшиза за договором становить 2000 грн, й було розраховано суму страхового відшкодування, належного до виплати. Страхове відшкодування буде перераховано Вам у понеділок, 5 березня. З повагою, СГ «ТАС»