СК "Княжа Вієнна Іншуранс Груп" сплатила 75,1 млн грн страхових відшкодувань у вересні 2024 року, перевищивши показники минулого року на 34%

У вересні 2024 року СК "Княжа Вієнна Іншуранс Груп" продемонструвала стабільність та надійність, безперебійно виконуючи свої зобов'язання перед клієнтами. Протягом місяця компанія сплатила 75,1 млн грн страхових відшкодувань, що на 34% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2023 року.

Найбільша частина виплат припадає на договори обов'язкового страхування цивільної відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ). За цей вид страхування СК "Княжа Вієнна Іншуранс Груп" сплатила 32,6 млн грн, що на 37,1% більше порівняно з вереснем минулого року.

Значне зростання було зафіксовано за договорами міжнародного страхування водіїв "Зелена картка".У вересні 2024 року загальна сума виплат за цим видом страхування становила 15,4 млн грн, що на 52,4% більше, ніж за аналогічний період 2023 року.

Відчутне збільшення також спостерігалося у виплатах за договорами добровільного страхування КАСКО – компанія сплатила 16,9 млн грн, що на 40% перевищує минулорічний показник.

Зросли й виплати за договорами медичного страхування. Сума відшкодувань склала 7,3 млн грн, що на 17,1% більше, ніж за аналогічний період попереднього року.

За іншими видами страхування було сплачено 2,8 млн грн відшкодувань.

СК "Княжа Вієнна Іншуранс Груп" продовжує забезпечувати надійний захист своїм клієнтам, підтримуючи високу якість страхових послуг навіть у складних умовах ринку.

Прес-служба компанії