Майже 900 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Аварія, в якій зазнав серйозних пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль BMW Х5, сталася в темну пору доби на одній з вулиць Рівного.

В якийсь момент водій просто не впорався з кермуванням – і кросовер на швидкості влетів у стіну. В результаті сильного удару було пошкоджено передню частину авто: капот, бампер, решітку радіатора, два крила, розбито обидві блок-фари та лобове скло тощо.

Визнавши випадок страховим, СГ «ТАС», де автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», організувала огляд пошкодженого транспортного засобу експертом та вжила інших необхідних заходів, передбачених процедурою врегулювання збитків.

І вже за пару днів після отримання потрібних документів страховиком було здійснено виплату належного страхового відшкодування – в розмірі 898569 грн.

При цьому у відповідності з умовами обраної програми страхування автовласник сам визначив СТО для проведення відновлювального ремонту його автівки.

Нагадаємо, «ЄвроКАСКО 5 зірок» входить до числа бестселерів в продуктовій лінійці СГ «ТАС». Він включає в себе п’ять різних за наповненням програм страхування – за кількістю «зірок», і розрахований на всі сегменти автовласників.

Так, якщо програма «1 зірка» передбачає покриття лише на випадок великих збитків – внаслідок викрадення чи знищення автомобіля, то «п’ятизіркова» покриває вже максимальний перелік страхових ризиків та містить величезну кількість корисних для автовласника опцій. Зокрема програмою передбачений технічний асистанс, що включає в себе організацію евакуації авто, аварійного відкриття дверей, пошук запчастин і витратних матеріалів для ремонту пошкодженого транспортного засобу, організацію оренди авто на заміну несправного,  пошук найближчої заправки чи СТО тощо.

Прес-служба компанії