СГ «ТАС» продовжує зміцнювати лідерство на ринку

Як свідчить статистика, оприлюднена Національною асоціацією страховиків України, за підсумками січня – серпня Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати своє лідерство на страховому ринку, щомісяця збільшуючи відрив навіть від найближчих конкурентів.

Отже, порівняно з результатами семи місяців СГ «ТАС» збільшила відрив від компанії, що стала другою за показником зборів, фактично на 40% – майже до 255 млн грн – і єдина на ринку за підсумками звітного періоду перетнула позначку в 3 млрд  грн платежів.

Традиційно зберігає за собою лідерство СГ «ТАС» і на ринку обов’язкової «автоцивілки» – як за сумою залучених премій, так і за обсягом відшкодувань, що на 33% перевищує виплати компанії, що стала другою у рейтинговій таблиці.

З чималим відривом від найближчого конкурента СГ «ТАС» посіла й перше місце на ринку «Зеленої картки»: сума премій, залучених за вказаними полісами впродовж січня – серпня, на понад 84% перевищує відповідний показник страховика, що став другим в сегменті.

Беззаперечним лідером страхового ринку України залишається СГ «ТАС» і за обсягом виплачених за укладеними договорами страхування відшкодувань. Так, за вісім місяців поточного року компанія виплатила загалом понад 1,25 млрд грн, що є найвищим показником в галузі. 

Прес-служба компанії