Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений внаслідок зіткнення з деревом позашляховик

В уявленні більшості людей саме слово «аварія» асоціюється насамперед з інцидентом на дорозі – в населеному пункті чи просто на трасі.

Поміж тим, як свідчить практика, стати учасником дорожньо-транспортної пригоди можна й просто… в полі.

Саме така історія трапилась з одним із клієнтів СГ «ТАС», власником автомобіля Toyota Land Cruiser Prado, на Вінниччині.

Рухаючись полем, водій в якийсь момент втратив контроль над авто, не впорався з керуванням, внаслідок чого позашляховик занесло, і він врізався в дерево.

В результаті сильного удару автомобіль зазнав дуже серйозних пошкоджень як безпосередньо кузова, так і певних вузлів та агрегатів. При цьому, як було встановлено згодом, загальний збиток автовласника перевищив 1 млн грн, а сам позашляховик було визнано фактично знищеним.

Страхова група «ТАС», де Land Cruiser застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання.

Страховиком було організовано огляд пошкодженого транспортного засобу експертом, а також проведення дослідження для визначення розміру збитку, що згідно з висновком фахівців, склав 1035000 грн. Саме цю суму швидко і в повному обсязі й виплатила СГ «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, продукт «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять різних за наповненням програм автострахування.

Так, якщо програма «1 зірка» передбачає покриття виключно великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення авто, то програма «5 зірок» включає в себе страховий захист за принципом повного КАСКО, а також містить низку вкрай корисних для автовласника опцій, зокрема організацію страховиком евакуації авто, аварійного відкриття дверей, виклик екстрених служб на місце страхового випадку, пошук запчастин і витратних матеріалів для ремонту авто,  навігацію в дорозі, буксирування до найближчої автомайстерні, організацію оренди авто на заміну несправного, пошук найближчої заправки чи СТО, а також юридичний асистанс, організацію медичної допомоги, в тому числі запис  на прийом до лікаря, організацію проведення медичних процедур тощо.

 

Таким чином, в залежності від власних потреб в рівні страхового захисту та своїх фінансових можливостей кожен автовласник в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» може обрати оптимальний варіант страхування свого транспортного засобу – за прийнятною для себе ціною.