Виплата СГ «ТАС» за пошкоджене у пожежі авто склала 2,2 млн грн

Чергову велику виплату – в розмірі майже 2,2 млн грн – днями здійснила Страхова група «ТАС».

Відшкодування за договором страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» було виплачене власникові пошкодженого внаслідок пожежі автомобіля Mercedes-Benz S63 AMG.

Цей інцидент стався в Рівному. Просто на парковці серед білого дня раптово зайнявся автомобіль. При цьому вогонь розповсюджувався настільки швидко, що буквально за лічені хвилини охопив весь кузов авто, завдавши значних пошкоджень.

Що саме стало причиною займання, ще належить з’ясувати поліції, та сам на сам із чималими збитками, спричиненим пригодою, власник Mercedes не залишився.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та одразу ж спрямувала свого представника на місце інциденту для фіксації пошкоджень транспортного засобу, а також надання інформаційно-консультаційної підтримки клієнтові. Крім того, з метою визначення розміру збитків страховиком було оперативно організовано проведення відповідного автотоварознавчого дослідження.

А вже незабаром СГ «ТАС» здійснила й виплату належного за договором страхового відшкодування. Сума виплати склала 2198158 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» є одним з бестселерів в лінійці СГ «ТАС». Продукт включає в себе п’ять різних за наповненням програм автострахування, що розраховані на різні сегменти автовласників.

Таким чином, кожен автомобіліст в залежності від власних потреб, фінансових можливостей, досвіду за кермом,  специфіки експлуатації авто тощо має можливість отримати за договором «ЄвроКАСКО» страховий захист, що відповідатиме, з одного боку, його персональним вимогам, а з іншого – високим європейським стандартам автострахування. І все це – за цілком прийнятною для себе ціною.