Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Про те, що порушення ПДР хоча б одним учасником руху може призвести до подеколи катастрофічних наслідків, відомо всім. Втім, усвідомлення цього факту, як свідчить практика, на жаль, суттєво не покращує ситуацію на наших дорогах, адже порушники здебільшого впевнені, що саме з ними нічого не трапиться, тож продовжують вдаватися до небезпечних маневрів під час руху.

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» Mercedes-Benz C200, сталася на Харківщині. Автомобіль їхав головною дорогою, коли з другорядної виїхав легковик ВАЗ. Всупереч нормам ПДР та нехтуючи дорожньою обстановкою, водій ВАЗ не надав перевагу в русі C200, що зрештою і призвело до зіткнення.

Варто зауважити, що «ціна» ігнорування ПДР виявилася чималою. Так, в авто винуватця аварії в результаті удару постраждали дві двері, крило, пороги тощо.

Суттєвими були й пошкодження Mercedes: крило, капот, бампер, дві блок-фари, решітка радіатора тощо.

Очевидно, що збитки власника автомобіля внаслідок зіткнення можна назвати ледь не колосальними. Однак самостійно оплачувати ремонт свого авто чи чекати, поки  потрібну суму знайде винуватець пригоди, йому не довелося.

Страхова група «ТАС», де Mercedes-Benz застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнавши випадок страховим,  вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання. Страховиком було організовано проведення низки відповідних експертиз, і вже за кілька днів власник C200 отримав належне страхове відшкодування – в розмірі заподіяної йому шкоди. Сума виплати склала 1.038.791 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» пропонує до уваги автовласників великий перелік різноманітних страхових продуктів, покликаних забезпечити всебічний страховий захист на дорозі. Основними перевагами автострахування від СГ «ТАС» традиційно є гнучкість умов програм страхування, зручність оформлення договорів, відмінний сервіс і якісний супровід клієнтів, а також швидке врегулювання збитків.

 

Залишається додати, що лише за договорами автострахування СГ «ТАС» забезпечує страховий захист для понад 1 мільйона клієнтів.