Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП кросовер перевищила 1,17 млн грн

Чергову велику виплату нещодавно здійснила Страхова група «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок».

Аварія, в якій зазнав серйозних пошкоджень застрахований BMW X6, сталася у Львові. Під час дощу на слизькій дорозі кросовер в повороті занесло – і він врізався в залізні перила на тротуарі. Перелік пошкоджень автомобіля в результаті інциденту виявився чималим:  обидва праві крила, дві праві двері, задній бампер, шини та диски двох коліс.

Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим та оперативного його врегулювала. З метою визначення розміру завданого власникові внаслідок пошкодження його авто збитку страховиком було організовано проведення огляду транспортного засобу експертом, на підставі висновків якого згодом і було розраховано суму належного до виплати страхового відшкодування. Розмір виплати склав 1.172.720 грн.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО», що передбачає розширене страхове покриття за принципом повного КАСКО, що включає в себе покриття ризиків гідроудару, пошкодження шин і дисків, організацію аварійного відкриття дверей, буксирування авто, пошук лікаря в разі ДТП, оплату готелю, проїзду, послуг аварійної служби в Європі тощо.

Договір діє як на території України, так і поза її межами.

Нагадаємо, за підсумками п’яти місяців 2024 року Страхова група «ТАС» утримує абсолютне лідерство на страховому ринку України як за обсягом залучених страхових премій, так і за сумою виплачених відшкодувань.

 

Загалом за січень – травень компанія виплатила за укладеними договорами страхування 785,23 млн грн, з яких 643,22 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою».