Понад 927 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором страхування відповідальності автоперевізників

Чергову велику виплату нещодавно здійснила Страхова група «ТАС» – цього разу за договором добровільного страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів.

Аварія із вантажним автомобілем Volvo FH, якою перевозилася за кордон олія, сталася на Черкащині. В якийсь момент водій не впорався з кермуванням, внаслідок чого вантажівка з’їхала з дороги і злетіла в кювет, де перевернулась. Внаслідок інциденту було пошкоджено контейнери, в яких перевозився вантаж, і олія почала витікати.

СГ «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим і в рамках своїх зобов’язань за договором страхування відповідальності, що передбачає зокрема й покриття ризику пошкодження чи втрати вантажу в результаті ДТП, виплатила відповідне відшкодування. Сума виплати склала 927225 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» від кінця минулого року утримує лідерство на ринку за обсягом здійснених виплат. Так, за даними Національної асоціації страховиків України, лише за перші чотири місяці поточного року СГ «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань 628,6 млн грн, що є найвищим показником серед усіх учасників ринку за підсумками звітного періоду.

 

Варто зауважити, що лідерство з виплат утримує СГ «ТАС» і в окремих  сегментах ринку, зокрема обов’язкової «автоцивілки»: протягом січня – квітня компанією за полісами ОСЦПВ було виплачено постраждалим сумарно 220,5 млн грн, що більш ніж на третину перевищує обсяг виплат страховика, який став другим за показником виплачених відшкодувань.