Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 1,25 млн грн

Аварія, в якій суттєвих пошкоджень зазнав застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi S7, сталася на Черкащині.

Уникаючи зіткнення з іншим транспортним засобом, що рухався перед ним трасою у попутному напрямку, водій Audi різко вивернув кермо, але не впорався з кермуванням: автомобіль виїхав на узбіччя, де врізався в дерево. В результаті сильного удару було серйозно пошкоджено передню частину легковика: обидва крила, капот, бампер, решітку радіатора тощо.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та оперативно врегулювала його. Страховиком було виплачено належне страхове відшкодування в розмірі понесених автовласником збитків в сумі 1252394 грн.

Варто зауважити, що Страхова група «ТАС» пропонує до уваги автомобілістів великий перелік різноманітних страхових продуктів, зокрема зі страхування наземного транспорту, що передбачають покриття в тому числі й воєнних ризиків.

Серед беззаперечних переваг автострахування в СГ «ТАС», які стверджують клієнти, можна  відзначити гнучкість і варіативність умов страхування в залежності від актуальних потреб автовласника, зручність оформлення договорів, широкий перелік опцій до базових умов страхування, якісний супровід в режимі 24/7 власною асистанською службою компанії та оперативність врегулювання.

 

Нагадаємо, як свідчить статистика, Страхова група «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому понад 7,6 млн грн, з яких майже 6,3 млн грн – за договорами КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».