СГ «ТАС» підтвердила абсолютне лідерство на ринку в розрізі регіонів

За підсумками 2023 року Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила звання абсолютного лідера страхового ринку України в розрізі регіонів.

Так, як повідомляє спеціалізоване видання Insurance TOP, за результатами минулого року СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце серед страховиків Волині, Донеччини, Житомирщини, Черкащини, Закарпаття, Кіровоградщини, Івано-Франківщини, Луганщини, Миколаївщини, Сумщини, Рівненщини, Хмельниччини та Тернопільщини – загалом в 13 областях України з 24-х. В решті областей Страхова група «ТАС» увійшла в ТОП-5 найбільших страхових компаній регіону.

Варто зауважити, що, як і попередні роки, відрив СГ «ТАС» від найближчих конкурентів в регіонах, де вона посіла перше місце, подеколи просто величезний.  

Так, обсяги зборів СГ «ТАС» на Закарпатті та Сумщині на 43% перевищують суму премій, залучених «срібними» призерами рейтингу. На Миколаївщині та Івано-Франківщині ця різниця ще більша – 50% та 57% відповідно. В свою чергу, обсяг платежів, зібраних СГ «ТАС» на Черкащині, на 59% більше сукупної суми премій, залучених за рік компанією, що посіла другу сходинку рейтингової таблиці.

Водночас збори СГ «ТАС» на Кіровоградщині, Волині та Хмельниччині в рази перевищують даний показник найближчого конкурента – в 2,1, 2,4 та 2,5 рази відповідно. Ще суттєвішим відрив лідера рейтингу від компанії, що стала другою, був на Житомирщині – в 4,1 рази, Тернопільщині – в 4,4 рази та Донеччині – в 5,4 рази. Та найвищий рекорд СГ «ТАС» встановила на Луганщині, де її збори в 9,9 рази були більшими, ніж у компанії, яка стала другою в регіоні.

В свою чергу, сама Страхова група «ТАС», як і рік тому, посіла почесне друге місце на страховому ринку Херсонщини, а також Одещини, Чернігівщини та Полтавщини, де за підсумками 2022-го була третьою.

За минулий рік зміцнила свої позиції серед провідних страховиків регіону СГ «ТАС» і на Харківщині, де посіла третє місце – проти п’ятого за результатами позаминулого року. Крім того, третьою стала СГ «ТАС» і на страховому ринку Вінницької, Запорізької та Дніпропетровської  областей, а також в столичному регіоні.

Відповідно четверте місце Страхова група «ТАС» посіла на Львівщині і замкнула «п’ятірку» лідерів на страховому ринку Чернівецької області.

 

Нагадаємо, за підсумками минулого року СГ «ТАС» суттєво наблизилася до абсолютного лідерства на страховому ринку України: компанія збільшила обсяги своїх продажів на 45,5% – до 3,54 млрд грн – та посіла друге місце серед найбільших страховиків країни.