Особистий сервіс «за рамками можливого» — Тетяна Щучьєва про підхід нашої СК до клієнта

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, взяла участь у рейтингу, який традиційно проводиться діловим порталом Delo.ua. Директор Компанії Тетяна Щучьєва надала експертний коментар щодо тенденцій ринку КАСКО у 2022-2023 роках і його перспективах на поточний рік для огляду, який було опубліковано на сайті у рамках проведеного рейтингу.

«2022 рік навчив нас поєднувати ручне управління компанією та інтуїтивні рішення з особистим сервісом «за рамками можливого» для кожного клієнта. 2023 рік посилив вплив команди та людського ресурсу компанії на її результат. 2024-й рік стане роком формування та закріплення фундаменту розвитку компаній на найближчі 2 роки так точно. Тому, конкуренція з КАСКО тільки посилиться, адже ті страховики, які обрали розвиток та відбудову нової страхової історії в Україні, — точно життєстійкі та сильні конкуренти», - підкреслює Тетяна Щучьєва.

В огляді відмічається, що в сучасних умовах клієнти стали підходити до вибору страхових компаній з великою увагою — орієнтуватися не лише на ціну, але й цінувати індивідуальний сервіс, наявність постійного «особистого» контакту, готовність компанії вирішувати нестандартні ситуації.

СК «Експрес Страхування» — єдина страхова компанія, яка надає унікальну послугу для клієнтів КАСКО — супровід клієнта від моменту укладання договору до виплати відшкодування і повного відновлення автомобіля у разі настання страхової події на всій території України. Це завжди було сильною стороною СК «Експрес Страхування», тож Компанія й надалі буде інвестувати в якість послуг, які надає, та формувати моду на якісне українське страхування.

З повним оглядом ринку КАСКО за 2023 рік можна ознайомитись на Delo.ua.

Нагадаємо, що за 2023 рік СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 331,1 млн грн, що на 97 млн грн або 41,5% перевищило аналогічний показник минулого року. В том числі з КАСКО – 288,5 млн грн (+39,4% до рівня 12 місяців 2022 року).

А у січні-лютому 2024 року Компанія здійснила понад 69,5 млн грн страхових виплат, що на 24 млн грн або 52,4% перевищило аналогічний показник минулого року. Виплати за договорами КАСКО становили 59,4 млн грн (+49,2% до рівня січня-лютого 2023 року).