СГ «ТАС» виплатила майже 973 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Про те, що для виїзду за кордон на власному автомобілі потрібна «Зелена картка», знають, напевно, всі водії. А ось на те, що перед подорожжю варто подбати ще про оформлення КАСКО, на жаль, дехто не зважає. Як наслідок – потім вимушені самостійно вирішувати проблеми з ремонтом свого авто та з власної кишені сплачувати чималенькі кошти за нього.

В тому, наскільки важливо мати договір КАСКО під час закордонної поїздки, нещодавно переконався один із клієнтів СГ «ТАС», який, перебуваючи в Польщі, потрапив там в ДТП.

Рухаючись в транспортному потоці за кермом свого автомобіля VW Touareg, він не витримав безпечної дистанції, внаслідок чого допустив зіткнення із транспортним засобом, що їхав попереду, пошкодивши йому кришку багажного відсіку та задній бампер. Водночас у самого позашляховика в результаті аварії було пошкоджено передню частину кузова, зокрема одне крило, бампер, блок-фару. Втім, сам на сам із наслідками ДТП, що сталася з його провини, власник Touareg не залишився – завдяки наявності договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС».

Страховик визнав випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань за договором вжив всіх заходів для його оперативного врегулювання, в тому числі організував проведення огляду пошкодженого автомобіля експертом, одночасно забезпечивши послуги перекладача. Згодом за рішенням автовласника позашляховик було доставлено в Україну, де його й було відремонтовано на спеціалізованій СТО. Зі свого боку, СГ «ТАС» в передбачений договором страхування термін в повному обсязі виплатила належне страхове відшкодування, що склало 972781 грн.

Залишається додати, що VW Touareg застраховано СГ «ТАС» за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що передбачає розширене страхове покриття за принципом повного КАСКО та містить низку корисних для автовласника опцій.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС»  вже багато років поспіль входить в число беззаперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування – як за кількістю оформлених договорів та залучених за ними премій, так і за розміром виплачених відшкодувань. Так, за підсумками минулого року СГ «ТАС» було виплачено за укладеними договорами страхування понад 1,34 млрд грн відшкодувань, з яких понад 1,13 млрд грн – за договорами КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».