Зіткнення на мільйон гривень. Ось чому потрібне КАСКО!

Якщо ви маєте договір з СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, ви можете розраховувати на професійну підтримку наших експертів – за будь-яких обставин і у будь-яких ситуаціях, що покриваються договором.

Так, нещодавно, на власному досвіду в цьому впевнилась наша клієнтка. Вона рухалась трасою на виїзді з Києва в сторону Борисполя, і вимушена була різко загальмувати, щоб уникнути зіткнення з авто попереду. На жаль, на відміну від неї, водій, що їхав позаду, зреагував на ситуацію не настільки оперативно, і врізався в Mercedes-Benz клієнтки на чималій швидкості.

В результаті потужного удару постраждав задній бампер, багажник, задні фари, крила та навіть дах автомобіля. На щастя, обійшлось без жертв, але Mercedes-Benz зазнав серйозних пошкоджень. Всі ми знаємо, що на трасах подібні випадки трапляються досить часто – при чому часто за участі не двох, а й одразу декількох автомобілів. Саме тому водіям весь час нагадують про необхідність збереження дистанції.

Добре, що клієнтка вчасно уклала страховий договір КАСКО з СК «Експрес Страхування»: наша компанія відшкодувала на відновлення її автомобіля майже 928 тисяч грн!

Тож пам’ятайте, що навіть якщо ви – дуже дисциплінований водій, а до того ж маєте чималий досвід та миттєву реакцію, трапитися на дорозі може що завгодно. Адже ви ніяк не можете передбачати поведінку інших учасників дорожнього руху і вплинути на їхні дії. Тож краще не ризикувати та вчасно заручитися підтримкою надійного страхового партнера, який допоможе «розрулити» навіть найсерйозніші випадки! І при цьому – уникнути непередбачених витрат майже на мільйон гривень (як у цьому випадку).

Нагадаємо, що за 2023 рік СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 331,1 млн грн, що на 97 млн грн або 41,5% перевищило аналогічний показник минулого року. В том числі з КАСКО – 288,5 млн грн (+39,4% до рівня 12 місяців 2022 року).