За підсумками ІІІ кварталу СГ «ТАС» підтвердила звання безперечного лідера ринку ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за ІІІ квартал – і вчергове підтвердило лідируючі позиції СГ «ТАС» на ньому.

Отже, згідно зі статистикою МТСБУ, в цілому за звітний період всіма учасниками ринку було оформлено понад 2,1 млн полісів ОСЦПВ, за якими зібрано сумарно майже 2,5 млрд грн страхових платежів. При цьому Страхова група «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку за обсягом залучених платежів.

Підтвердила своє лідерство компанія і за іншими показниками, Так, впродовж липня – вересня учасниками ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників було врегульовано шляхом виплати страхового відшкодування понад 30,4 тис. вимог постраждалих.  І перше місце за кількістю врегульованих вимог також вчергове посіла Страхова група «ТАС», що за вказаний період здійснила 3794 виплати за полісами ОСЦПВ, що на понад 16% перевищує відповідний показник компанії, яка стала другою.

 

Традиційно посіла перше місце на ринку СГ «ТАС» і за сумою виплачених відшкодувань. Так, з майже 911 млн грн, виплачених всіма учасниками ринку, 116064553 грн було виплачено саме Страховою групою «ТАС». При цьому відрив лідера ринку від інших компаній за цим показником виявився чималим: обсяг виплат, здійснених СГ «ТАС», майже на 33% перевищує суму відшкодувань страховика, який посів другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.