«Літаюче колесо» самоскида: ще одна неординарна пригода з нашим клієнтом у Києві

Яких тільки фантастичних випадків не трапляється на дорогах! Але автовласники, які є клієнтами СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, завжди можуть розраховувати на підтримку наших експертів.

Так, нещодавно клієнт нашої компанії спокійно їхав по Набережному шосе – одній із найжвавіших магістралей міста Києва. І тут раптом в його MERCEDES-BENZ прилетіло колесо з вантажного самоскида, що рухався зустрічною смугою. При чому, завдяки значному розміру «літаючого об’єкта» він завдав автомобілю чималої шкоди. Так, суттєво постраждали фари, крило, двері, передня панель, радіатор, скло, бампер, капот, торпеда, тобто більшість деталей передньої частини авто.

На жаль, далеко не все і не завжди залежить від вашого власного професіоналізму. Навіть якщо ви впевнені, що володієте майстерністю водія бездоганно, застрахувати себе від подібних прикрих випадків практично неможливо. Якщо тільки ви вчасно не уклали договір страхування КАСКО!

Так, винуватцем ДТП, безперечно був водій самоскида, тож його поліс ОСЦПВ мав би покрити збитки постраждалого. Але, як відомо, максимальна виплата по Автоцивілці складає 160 тис. грн, а якщо ремонт обійдеться дорожче, решту суми доведеться «вибивати» з винуватця через суд, попередньо з’ясувавши, кому належить самоскид, з якого на ходу відпадають колеса. Досвід свідчить, що процес судових тяжб може розтягнутися на роки і коштувати потерпілому чимало часу та нервів. До того ж результат його важко передбачити.     

Тож краще убезпечите себе від неприємностей і придбати поліс КАСКО у страхової компанії, яка буде представляти ваші інтереси у подібних випадках. Тільки так ви зможете дійсно надійно захистити себе і свій автомобіль.

В даному випадку страхова справа була закрита оперативно і наша компанія виплатила клієнту 1,13 млн грн на відновлення авто на офіційному СТО.

 

Нагадаємо, що виплати клієнтам СК «Експрес Страхування» у січні-вересні 2023 року склали 235,4 млн грн, в тому числі з КАСКО – 205,2 млн грн.