СК «Експрес Страхування» відкрила власне представництво у Тернополі

Офіційне відкриття нового офісу СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, відбулося 17 жовтня 2023 року за адресою м. Тернопіль, вул. Гетьмана Мазепи, 1/83.

Мешканцям Тернополя та області будуть доступні всі різноманітні страхові продукти та кастомізовані сервіси, які надає своїм клієнтам СК «Експрес Страхування».

З початком повномасштабного вторгнення рф, західний регіон України зазнав великих змін. По-перше, сюди переїхало чимало людей з прифронтових територій, багато хто – власним транспортом. По-друге, суттєво зріс транзитний потік. По-третє, багато бізнесменів  вирішили перенести свої виробничі потужності та офісні центри до західних областей. Тож цей регіон сьогодні є дуже перспективним для розвитку бізнесу, в тому числі, компаній, які працюють на авторинку.

Як відомо, розгалужена мережа офіційних СТО, з якими працює СК «Експрес Страхування», охоплює не тільки західний регіон, а всю територію України. А політика забезпечення всіх клієнтів «фірмовим» сервісом – супроводом персонального аварійного комісара – не  залежить від місця, де сталась страхова подія. Адже компанія поєднує зручність та оперативність онлайн сервісів, якими може скористуватися клієнт, з постійним доступом до конкретного експерта. Саме експерт – персональний аварійний комісар – надає клієнту комплекс послуг з врегулювання страхової події «під ключ»: бере на себе усю паперову роботу і комунікацію з СТО до повного відновлення авто.

В найближчих планах компанії – відкриття концептуально нових представництв в багатьох містах України. Нагадаємо, що в жовтні 2023 року вже відкрилися офіси в Кропивницькому та Запоріжжі. Розширення географії присутності в усіх регіонах України – це свідома стратегія розвитку бізнесу компанії і її відповідь на запит суспільства. Адже, незважаючи на прогрес цифровізації, багато клієнтів надають перемогу особистому «людяному» сервісу.

 

 «Нам довелося жити й працювати у дуже непрості часи, – підкреслює директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва,І ми бачимо своє завдання в тому, щоб кожного дня якомога краще робити те, що ми можемо та вміємо – допомагати клієнтам, які нам довірились, піклуватися про співробітників, будувати чесні й взаємовигідні відносини з партнерами. Ми віримо, що тим самим ми наближаємо нашу Перемогу. І відкриття нових представництв – це запорука нашої віри у майбутнє компанії та в подальший розквіт нашої Батьківщини!»