СК «Експрес Страхування» відкрила нове представництво у Запоріжжі

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, продовжує розвивати мережу офісів в Україні. Нове представництво Компанії розташоване у самому центрі Запоріжжя – на першому поверсі сучасного бізнес-центру Eco Tower за адресою проспект Соборний, 160.

Це – друге концептуально нове представництво СК «Експрес Страхування» після нещодавно відкритого офісу у Кропивницькому. Найближчим часом компанія планує посилити свою присутність і в інших містах України.

Відкриття повноцінних фізичних офісів Компанії є частиною стратегії розвитку «Експрес Страхування», спрямованої на розширення географії її присутності в Україні. Це вчасний і важливий крок назустріч клієнтам, які, незважаючи на цифровізацію суспільства, бажають якісного «людяного» сервісу.

 

Клієнти, що звернуться до підрозділів нового формату, зможуть скористатися усіма продуктами і сервісами з широкого портфелю Компанії. Наразі для багатьох регіонів України, зокрема для Запоріжжя і області, дуже затребуваною стала опція компенсації воєнних збитків, що вже доступна для всіх програм КАСКО від СК «Експрес Страхування». Вона діє по всій країні, за винятком територій, де тривають бойові дії, або які тимчасово окуповані рф, згідно з Переліком територій, затвердженим Міністерством з питань реінтеграції, який діяв на день настання страхової події.

 

«Ми не обираємо час, в якому б хотіли жити. Але ми можемо обрати, як прожити цей час максимально достойно! Тому зараз ми щиро та професійно робимо те, що вміємо найкраще, саме там, де ми є, де ми потрібні – ми живимо та працюємо в Україні на благо нашої Компанії, її клієнтів, партнерів та країни у цілому. – підкреслює Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування». – Ми щиро віримо в наших сміливих людей, в підприємців, в захисників України! Ми щодня наповнюємо наш страховий сервіс максимальною енергією та любов’ю до людей. Тому відкриття представництв у різних куточках нашої країни зараз – це не тільки створення робочих місць, це – наша впевненість у Перемозі завтра!»

 

Тож чекайте новин про відкриття нових офісів! І будемо раді вас бачити у Запоріжжі за адресою проспект Соборний, 160.