СГ «ТАС» вчергове увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків України

За даними авторитетного профільного видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя 2023 року Страхова група «ТАС» підтвердила звання одного з беззаперечних лідерів страхового ринку України.

Так, компанія, як і минулого року, увійшла в «трійку» найбільших страховиків країни за показником чистих премій – і при цьому стала першою за вказаним показником серед компаній з виключно українським капіталом.

Підтвердила свої провідні позиції СГ «ТАС» і за іншими показниками. Зокрема Страхова група «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки». І вчергове – із чималим відривом навіть від найближчого конкурента! Так, обсяг виплат СГ «ТАС» за полісами ОСЦПВ майже на 35% перевищує суму відшкодувань компанії, яка посіла другу сходинку в  рейтинговій таблиці.

Як і багато років поспіль, стала лідером СГ «ТАС» і на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. І тут відрив від «срібного» призера «перегонів» був ще суттєвішим. Так, обсяг премій, залучених СГ «ТАС» за вказаними договорами, і виплачених відшкодувань на 57% і 73% відповідно перевищує показники компанії, яка посіла друге місце в сегменті.

В свою чергу, на ринку страхування «Зелена картка» СГ «ТАС» посіла друге місце за обсягом виплачених відшкодувань, а також традиційно увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків країни в сегменті КАСКО.

Друге місце посіла Страхова група «ТАС» і на ринку авіаційного страхування, тоді як торік була третьою.

До числа лідерів ринку увійшла СГ «ТАС» і в інших сегментах, зокрема особистого страхування. Так, компанія посіла четверте місце на ринку страхування на випадок хвороби, піднявшись за рік на одну сходинку в рейтинговій таблиці, а також увійшла в ТОП найбільших страховиків в сегментах добровільного медичного страхування, туристичного страхування, страхування від нещасних випадків, агрострахування тощо.

Варто зауважити, що за обсягом страхових виплат СГ «ТАС» посіла за результатами І півріччя 4 місце. Четвертою, як і торік, стала СГ «ТАС» і за показником прямого страхування.

Залишається додати, що за показником фінансового результату СГ «ТАС» традиційно увійшла в ТОП-5 страховиків України.