СГ «ТАС» вчергове посіла перше місце на ринку ОСЦПВ за всіма показниками

За підсумками І півріччя Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила звання абсолютного лідера ринку обов’язкової «автоцивілки», посівши перше місце за всіма показниками. Про це свідчать дані Моторного (транспортного) страхового бюро України.

Отже, згідно з оприлюдненою статистикою, в цілому всіма учасниками ринку за шість місяців 2023 року було зібрано за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників сумарно 3,8 млрд грн, що на 32,3% перевищує відповідний показник за січень – червень минулого року. І лідером за обсягом залучених премій вкотре стала Страхова група «ТАС», чиї збори за полісами ОСЦПВ на 15,8% перевищили суму платежів, зібраних компанією, що стала другою на ринку.

Загалом за І півріччя страховими компаніями було оформлено майже 3,6 млн полісів обов’язкової «автоцивілки», з яких найбільшу кількість – 504461 поліс – було оформлено саме СГ «ТАС».  

Як свідчить статистика МТСБУ, за шість місяців 2023 року учасниками ринку було врегульовано шляхом виплати страхового відшкодування 62 тис. вимог постраждалих.  І найбільше з них було врегульовано СГ «ТАС». Так, лідером ринку було здійснено 7538 страхових виплат за полісами обов’язкової «автоцивілки» – фактично на 19% більше, аніж «срібним призером» рейтингу.

Традиційно перше місце посіла Страхова група «ТАС» і за сумою виплачених за полісами ОСЦПВ відшкодувань. Так, з 1,8 млрд грн, виплачених всіма учасниками ринку, 233481139 грн відшкодувала СГ «ТАС». Варто зауважити, що і за цим показником відрив лідера ринку від найближчих конкурентів виявився величезним: обсяг виплат, здійснених СГ «ТАС», майже на 33% перевищує сукупну суму відшкодувань, виплачених компанією, яка посіла друге місце за вказаним показником.

 

Нагадаємо, Страхова група «ТАС»  впродовж вже багатьох років міцно утримує лідируючі позиції на ринку автострахування України. Так, компанія є безперечним лідером ринку обов’язкової «автоцивілки», а також очолює рейтинг страховиків, які працюють в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, забезпечуючи надійним страховим захистом понад 1 млн клієнтів.