Виплата СГ «ТАС» за потоплений екскаватор перевищила 1,56 млн грн

Виплата СГ «ТАС» за потоплений екскаватор перевищила 1,56 млн грн

Один з таких випадків нещодавно врегулювала Страхова група «ТАС».

Ця пригода сталася на одній з ділянок нашого прикордоння на Рівненщині. Для будівництва додаткових захисних споруд була залучена велика будівельна техніка, в тому числі й застрахований СГ «ТАС» екскаватор Hidromek HMK 370LC HD.

В якийсь момент на болотистій місцевості екскаватор раптом почав «тонути». При цьому безпечно  дістатися до нього було фактично неможливо. Тож, аби врятувати машину, довелося проводити масштабну операцію.

На місце пригоди було терміново викликано співробітників ДСНС, які за допомогою іншого екскаватора намагалися зробити настил до «потопельника», та водночас запущено дренажні насоси, що викачували воду.  

Страхова група «ТАС», де екскаватор застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала випадок страховим і врегулювала, в повному обсязі виплативши належне страхове відшкодування – в розмірі 1566808 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» входить в число бестселерів в лінійці СГ «ТАС».  Серед переваг цього продукту клієнти відзначають покриття максимального переліку страхових ризиків з можливістю їх вільного комбінування, широку територію дії, якісний супровід в режимі 24/7 та оперативність здійснення страхових виплат.