Понад 1,5 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад 1,5 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

З іншого боку, як свідчать результати соціологічних досліджень, діти в салоні є одним з найбільших «відволікаючих факторів» для водія. Так, в ході нещодавнього опитування автомобілістів з’ясувалося, що деякі з них під час руху примудрялися не лише розважати дітлахів, але й навіть годувати їх. Зрозуміло, що наслідки таких дій подеколи можуть виявитися сумними, а збитки – величезними.

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi A8, сталася на Київщині. І причиною її певною мірою теж стала дитина. Водій буквально на мить відволікся від дороги – повернувся до малюка, що сидів на задньому сидінні, але цього часу вистачило, щоб втратити контроль над авто. Наслідком необачності водія стало зіткнення: автомобіль, виїхавши з дороги, врізався в паркан на узбіччі.

В результаті пригоди було пошкоджено переднє ліве крило автівки, диск і шину переднього колеса, капот, передній бампер, розбито решітку радіатора та одну з блок-фар.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання.

Страховиком було організовано проведення огляду авто експертом та автотоварознавчого дослідження, спрямованих на визначення розміру збитку автовласника внаслідок інциденту. А згодом – і перераховано належне страхове відшкодування, що склало 1545435 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років посідає лідируючі позиції на ринку автострахування України – як за кількістю укладених договорів та обсягом залучених за ними премій, так і за сумою виплачених відшкодувань.

Так, лише за І півріччя поточного року СГ «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань понад 611 млн грн, з яких понад 528 млн грн – за договорами КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою». 

Залишається додати, що щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування 4,7 млн грн, з яких 4 млн грн – за договорами автострахування.