Понад 753 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене в Австрії авто

Аварія – це завжди неприємно. Коли ж ще й стається вона за кордоном, це неприємно вдвічі. Адже, окрім, так би мовити, стандартних проблем, водієві доводиться вирішувати й низку інших питань: до кого звертатися? де ремонтувати авто? як порозумітися з місцевою поліцією?

Поміж тим, необхідності вирішення всіх цих та ще багатьох інших супутніх питань можна уникнути – якщо заздалегідь подбати про надійний страховий захист свого автомобіля, що діятиме і за межами України.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Toyota Land Cruiser 150 сталася на території Австрії. Водій під час нічного переїзду просто заснув за кермом, внаслідок чого позашляховик врізався в бордюр на трасі. В результаті інциденту було пошкоджено передню частину авто: праве крило,  бампер, диск та шину одного з коліс.

Страхова група «ТАС», де позашляховик застраховано за договором страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок», отримавши повідомлення про аварію, в рамках своїх зобов’язань вжила всіх заходів для оперативного врегулювання страхового випадку. Страховиком було організовано проведення огляду пошкодженого авто експертом, а згодом і виплачено відповідне страхове відшкодування в розмірі понесених автовласником збитків. Сума виплати склала 753568 грн.

Залишається додати, що автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та відповідно різної вартості.

Так, програма «1 зірка» розрахована на досвідчених водіїв, які вважають за необхідне страхувати авто виключно на випадок викрадення чи знищення. Програма «2 зірки» до того ж включає в себе покриття ризиків пошкоджень авто внаслідок пожежі , стихійного лиха чи протиправних дій третіх осіб.  За умовами «тризіркової» програми автовласник, окрім всього переліченого, може отримати виплату без надання довідки поліції. В свою чергу, за програмою «4 зірки» автовласники до того всього можуть розраховувати на виплату у разі пошкодження авто внаслідок інших подій, аніж перелічені вище.

І максимальний страховий захист транспортного засобу забезпечує «п’ятизіркова» програма, яка включає в себе покриття за принципом повного КАСКО, а також містить низку цікавих та корисних опцій та передбачає прискорену виплату страхового відшкодування.

Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник в залежності від власних потреб, водійського досвіду та рівня статків може обрати оптимальну для себе програму страхування за прийнятною ціною і при цьому бути впевненим, що у випадку негараздів отримає гідний сервіс, що відповідає високим європейським стандартам автострахування.