СК «Експрес Страхування» понад 6 років поспіль входить у ТОП 10 страховиків України з КАСКО

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, підтвердила свої позиції з КАСКО в ТОП 10 страхових компаній України, серед 110 страховиків, які працюють на ринку ризикового страхування.

Про це свідчать дані рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Forinsurer за підсумками І кварталу 2023 року.

Компанія посіла 7 сходинку рейтингу, посиливши свою позицію порівняно з попереднім періодом (9 місце за 4 квартал 2022 року). Компанія впевнено збільшує кількість клієнтів, тому показник   укладених договорів з КАСКО виріс на 31,1%. Страхові платежі з КАСКО склали 125,2 млн грн. Слід зауважити, що СК «Експрес Страхування» стабільно входить в ТОП 10 рейтингу з КАСКО вже протягом 6 років поспіль, починаючи з жовтня 2016 року.

«Наш 15 –річний  досвід з автострахування дозволяє СК «Експрес Страхуванню» пропонувати  клієнтам унікальну послугу, яка починається з моменту події та триває до повного відновлення автомобіля на офіційній станції техобслуговування. Наші клієнти оцінили цю послугу і рекомендують СК в якості експерта в автострахуванні. Наша перевага – в міцних партнерських зв’язках з СТО по всій Україні, стабільній, зваженій політиці резервування та формування активів та швидкому врегулюванні», – повідомила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.