Вже майже 1 000 клієнтів скористалися Особистим Кабінетом СК «Експрес Страхування» для укладання і пролонгації договорів

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, все частіше користуються можливістю підписання та пролонгації договорів онлайн через особистий кабінет. З початку його запуску сервісом скористалось вже майже 1 000 клієнтів Компанії і цей функціонал стає дедалі популярнішим.

Доля підписаних через Особистий кабінет клієнта договорів страхування серед інших електронних засобів підписання договорів, які пропонує клієнтам Компанія, таких як Вчасно, М.E.Doc, Paperless складає 94%.

Нагадаємо, що СК «Експрес Страхування» створила умови для підписання та пролонгації укладених раніше договорів КАСКО та ДЦВ (добровільної цивільної відповідальності) через особистий кабінет клієнта на офіційному сайті компанії.

Проста покрокова інструкція в Особистому кабінеті допомагає швидко пройти реєстрацію, ідентифікацію, ознайомитись з договором прямо з екрану монітору або телефона і, за необхідності, роздрукувати його. Таким чином, для підписання документу не потрібен цифровий підпис – лише телефон.

 

Найчастіше клієнти використовують такі додаткові сервіси особистого кабінету, як перевірка діючих договорів страхування та онлайн оплата договору страхування, оскільки в такому випадку не стягується комісія.