Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП автобус перевищила 2,26 млн грн

Як свідчить статистика МТСБУ, за останній рік значно почастішали випадки ДТП за участю українських водіїв за кордоном. І це зрозуміло, адже повномасштабне вторгнення змусило багатьох українців залишити свої домівки, шукаючи прихисток в тому числі й за межами нашої країни.

Не секрет, що ремонт авто за кордоном обходиться дуже дорого, коштуючи подеколи в рази більше, аніж в Україні.

І єдиним дієвим способом убезпечити себе на цей випадок від величезних витрат залишається страхування – як за полісом «Зеленої картки», так і за договором КАСКО. І, до речі, стосується це не лише приватного автотранспорту.

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автобус  Setra, сталася на території Словенії. Під час руху в автобус врізався автомобіль, що їхав перед ним.

Наслідки зіткнення виявилися суттєвими: в результаті удару було пошкоджено передню частину автобусу – капот, бампер, праві крило та двері, розбито лобове скло та одну з блок-фар.

Страхова група «ТАС», де Setra застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до вивчення обставин пригоди, що її згодом було визнано страховим випадком, та належним чином врегулювала його. Страховиком було організовано проведення експертизи, згідно з висновком якої збиток власника автобуса внаслідок аварії склав 2260166 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування і виплатила клієнту Страхова група «ТАС» в якості страхового відшкодування.

 

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» один з найпопулярніших договорів автострахування в продуктовій лінійці СГ «ТАС».  Серед основних переваг цього продукту автовласники відзначають широку територію дії (в тому числі за межами України), покриття максимального переліку страхових ризиків з можливістю їх вільного комбінування в залежності від актуальних потреб автовласника,  належний супровід, якісний сервіс та мінімізовані строки здійснення страховиком виплат.