СГ «ТАС» вчергове посіла перше місце на ринку ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за І квартал 2023 року.

Отже, як свідчить статистика МТСБУ, в цілому за перші три місяці поточного року учасниками ринку було оформлено майже 1,6 млн полісів обов’язкової «автоцивілки», з яких 213107 договорів було укладено Страховою групою «ТАС».

Загальний обсяг страхових премій, залучених всіма учасниками ринку за полісами ОСЦПВ впродовж звітного періоду, склав майже 1,67 млрд грн. При цьому беззаперечним лідером ринку за сумою зібраних платежів вчергове стала Страхова група «ТАС».

Традиційно перше місце на ринку посіла СГ «ТАС» і за кількістю врегульованих за полісами обов’язкової «автоцивілки» вимог постраждалих. Так, з 30712 страхових випадків, врегульованих всіма учасниками ринку шляхом виплати страхового відшкодування, 3798 випадків (тобто кожний восьмий) було врегульовано саме Страховою групою «ТАС».

Варто зауважити, що  в цілому за три місяці 2023 року за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників в якості страхових відшкодувань було виплачено 900,7 млн грн, з яких 117636058 грн виплатила СГ «ТАС». Таким чином, компанія традиційно посіла перше місце серед всіх учасників ринку і за сумою виплачених відшкодувань.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років міцно утримує позиції безперечного лідера ринку обов’язкової «автоцивілки». Стабільно перше місце посідає СГ «ТАС» і в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.