СГ «ТАС» очолила рейтинги страховиків у 13 областях України

За даними авторитетного видання Insurance TOP, за результатами 2022 року Страхова група «ТАС» вчергове стала беззаперечним лідером страхового ринку України в розрізі регіонів: компанія посіла 1 місце в 13 областях країни з 24-х. В решті регіонів СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків області.

Отже, СГ «ТАС» вкотре підтвердила своє лідерство на регіональному страховому ринку Волині, Донеччині, Житомирщині, Кіровоградщині, Луганщині, Івано-Франківщині, Миколаївщині, Рівненщині, Сумщині, Тернопільщині, Хмельниччині та Черкащині. Крім того, за підсумками минулого року Страхова група «ТАС» посіла перше місце на страховому ринку Закарпаття, де за результатами 2021-го була другою.

Варто зауважити, що відрив лідера ринку від найближчого конкурента в більшості регіонів був чималим. Так, обсяг премій, залучених СГ «ТАС» минулого року на Черкащині, перевищує суму платежів, зібраних срібним призером рейтингу, на 60%, на Івано-Франківщині – на 87%, на Кіровоградщині – на 96%. І це – не межа! Наприклад, обсяг надходжень СГ «ТАС» на Волині в два рази більше зборів компанії, яка посіла другу сходинку рейтингу. В свою чергу, на Миколаївщині, Луганщині та Хмельниччині СГ «ТАС» залучила в 2,26, 2,36 та 2,82 рази відповідно більше премій, аніж найближчий конкурент. Водночас на Донеччині, Тернопільщині та Житомирщині відрив лідера ринку від срібного призера регіональних перегонів виявився ще суттєвішим! Так,  обсяг надходжень СГ «ТАС» в Донецькій області в 3 рази перевищує суму премій «другого номера», в Тернопільській – в 3,8 рази, в Житомирській – в 4,4 рази!

В свою чергу, почесне друге місце за підсумками 2022 року СГ «ТАС» посіла в Херсонській області, а також в Запорізькій, де 2021 року була третьою.

Водночас третє місце в регіональних перегонах страховиків СГ «ТАС» посіла, як і позаминулого року, на Вінниччині. Крім того, почесну бронзу СГ «ТАС» виборола в Дніпропетровській, Київській, Полтавській та Чернігівській областях, де роком раніше була четвертою. Ба більше, увійшла в «трійку» найбільших страховиків регіону СГ «ТАС» і на Львівщині та Одещині, де за підсумками 2021-го посідала п’яте та шосте місце відповідно.

Зміцнила свої позиції СГ «ТАС» і в Чернівецькій області, де посіла четверте місце, тоді як за результатами позаминулого року була шостою. І замкнула «п’ятірку» лідерів регіонального страхового ринку СГ «ТАС» на Харківщині – при тому що раніше там посідала шосту сходинку.

 

Загалом за підсумками минулого року СГ «ТАС» покращила свої рейтингові позиції в 10 областях України, в решті регіонів позиції компанії залишились незмінними.