СГ «ТАС» увійшла в ТОП-3 страховиків України за обсягом премій і виплат

За даними авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками минулого року Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила лідируючі позиції на страховому ринку України.

Отже, згідно з оприлюдненою інформацією за результатами 2022 року, СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки». Крім того, компанія вкотре із колосальним відривом від срібного призера перегонів посіла перше місце на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників: обсяг премій, залучених СГ «ТАС» за вказаними полісами, в 1,8 рази перевищує суму зборів страховика, який став другим у відповідній рейтинговій таблиці.

На ринку «Зеленої картки» СГ «ТАС» за результатами 2022 року посіла друге місце, а також увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків в сегменті КАСКО, здолавши за рік одну сходинку у відповідному рейтингу.

Втім, покращила свої рейтингові позиції СГ «ТАС» не лише на ринку страхування наземного транспорту. Так, компанія посіла п’яте місце на ринку туристичного страхування (страхування медичних витрат) – при тому що за підсумками 2021-го була сьомою. В свою чергу, на ринку добровільного медичного страхування компанія посіла сьоме місце – проти восьмого за результатами позаминулого року. Водночас в сегментах страхування на випадок хвороби та страхування від нещасних випадків позиції СГ «ТАС» залишились незмінними: п’яте та дев’яте місце відповідно. 

В свою чергу, на ринку страхування фінансових ризиків компанія за результатами 2022 року стала п’ятою, хоча ще рік тому посідала шосте місце. Так само піднялася на п’яту сходку з шостої  СГ «ТАС» і на ринку обов’язкового страхування цивільної авіації.

Крім того, за підсумками минулого року СГ «ТАС» зміцнила свої позиції на ринку страхування вогневих ризиків, де посіла шосте місце проти сьомого за результатами 2021-го.

В цілому за обсягом чистих страхових платежів Страхова група «ТАС» традиційно увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків країни, а також посіла третє місце за розміром виплат, хоче за підсумками позаминулого року була четвертою у відповідній рейтинговій таблиці. 

До «трійки» найбільших страховиків України увійшла СГ «ТАС» і за показником чистого фінансового результату. 

Залишається додати, що за обсягом гарантійного фонду та розміром сформованих резервів СГ «ТАС»  традиційно увійшла в ТОП-5 компаній на страховому ринку України.