СК «Експрес Страхування» увійшла в ТОП-5 рейтингу найкращих страхових компаній за підсумками 2022 року

СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї компаній групи УкрАВТО, увійшла в ТОП-5 найкращих страхових компаній України за підсумками 2022 року у сфері страхування авто – КАСКО за версією видання Delo.ua та журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших».

Визначення переможців рейтингу відбувалось у 2 етапи: відкритого онлайн голосування аудиторії видання Delo.ua, яке тривало протягом грудня 2022 року – лютого 2023 року та суми оцінок фінансових експертів, отриманих шляхом незалежного анкетування. 

Зокрема, експертне журі враховувало динаміку показників СК з КАСКО, співвідношення якості та ціни послуг, зручність та доступність продуктів та сервісів, наявність або відсутність помітної кількості негативних відгуків, інформаційний фон навколо СК та її активність за окремими напрямками діяльності.

«СК «Експрес Страхування» уже понад 14 років працює на ринку автострахування. Для нас цей вид страхування є ключовим, є досвід, експертиза та партнерські зв’язки з СТО на всій території України. І тому ми впевнено пропонуємо нашим клієнтам унікальну послугу зі страхування авто – від моменту події до повного його відновлення на офіційній станції техобслуговування. У 2022 році ми продовжили розвивати та удосконалювати нашу послугу та запровадили низку важливих сервісів для своїх клієнтів. Це – особистий аварійний комісар в онлайн-форматі, продовження договору страхування КАСКО на період очікування ремонту автомобіля на партнерських СТО від 1 міс. безкоштовно для клієнта, продовження договорів КАСКО онлайн в особистому кабінеті», - зазначила директорка СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.