Понад 1,27 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Mercedes

Несприятливі погодні умови міжсезоння, слизькі дороги та подекуди незадовільний стан дорожнього покриття часто-густо стають справжнім випробуванням для автомобілістів. І, на жаль, гідно впоратися з ним вдається не всім.

Аварія, в якій зазнав серйозних пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mercedes-Benz C63, сталася в Одесі. На слизькій дорозі авто занесло – і зрештою винесло на зустрічну смугу, якою рухався транспортний потік. Попри всі зусилля водія C63, уникнути зіткнення – і не одного – так і не вдалося. Mercedes спочатку влетів в автомобіль Toyota, а потім від удару – і в маршрутний автобус «Еталон». Зазнавши суттєвих пошкоджень внаслідок подвійного зіткнення, автомобіль в результаті врізався в бордюр – і лише після цього зупинився.

Звісно, дісталося в цій аварії всім трьом транспортним засобам. Так, у Toyota в аварії було пошкоджено заднє праве крило, кришку багажного відсіку, розбито один з ліхтарів та задній бампер. В свою чергу, у «Еталона» було пошкоджено обидва праві крила та дві двері, а також передній бампер.

Чималим виявився і перелік пошкоджень Mercedes: обидва передніх крила, капот, передній бампер, дві блок-фари, а також решітка радіатора.

Втім, сам на сам із своїми проблемами власник C63 не залишився. Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим, організувала проведення експертного дослідження для визначення розміру завданого автовласникові збитку та оперативно врегулювала, виплативши відповідне страхове відшкодування, що склало 1271352 грн. З метою якнайшвидшого відновлення автомобіля кошти в сумі вартості його ремонту було перераховано безпосередньо на рахунок обраного автовласником сервісного центру.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм на вибір автовласника – з  різним наповненням та відповідно різної вартості. Так, якщо «однозіркова» програма передбачає покриття страховиком виключно великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення автомобіля, і призначена переважно для автомобілістів з чималим досвідом за кермом, які впевнені у своїй майстерності, то програма «5 зірок» включає в себе покриття за принципом повного КАСКО та містить низку ексклюзивних опцій.

Страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.