Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за знищений в ДТП позашляховик

Чергову велику виплату за договором КАСКО днями здійснила Страхова група «ТАС»: страхове відшкодування в розмірі понад 1 млн грн було перераховано власникові позашляховика Land Rover Range Rover, пошкодженого в результаті жахливої аварії.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на Закарпатті серед білого дня, на не перевантаженій транспортними засобами лише нещодавно відремонтованій трасі, за умов чудової видимості. Власне, жодних передумов до того, що щось може трапитися, не було.  І єдиною причиною аварії, наслідки якої виявилися просто колосальними, стала чи не найрозповсюдженіша – нехтування одним з учасників дорожнього руху ПДР.

Клієнт СГ «ТАС» на своєму позашляховику їхав своєю смугою, як раптом із «зустрічки» просто на нього на чималій швидкості вилетів Daewoo Lanos. Уникнути лобового зіткнення не вдалося. Від сильного удару обидва автомобілі злетіли в кювет, перекинувшись та зазнавши численних суттєвих пошкоджень.  Лише дивом ніхто з водіїв в цій автотрощі серйозно не постраждав. 

Чого не можна сказати про автівки. За висновком експертів, пошкодження обидвох автомобілів виявилися настільки значними, що вони вже не підлягали ремонту та їх було визнано фактично знищеними. 

Страхова група «ТАС», де за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» було застраховано Land Rover, визнала страховий випадок та врегулювала його, виплативши власникові знищеного позашляховика належне страхове відшкодування в розмірі завданої йому шкоди. Сума виплати склала 1004530 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм, розрахованих на всі сегменти автовласників – з різними потребами в рівні страхового захисту, різним водійським досвідом та різними фінансовими можливостями.

Так, програма «1 зірка» стане у нагоді водіям, які впевнені у своїй водійській майстерності та вважають за потрібне мати договір страхування виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення чи крадіжки залізного коня. Програма «2 зірки» до того ж покриває збитки автовласника в разі пошкодження його транспортного засобу в результаті ДТП, пожежі, дій третіх осіб тощо. В свою чергу, за програмою «3 зірки» клієнти СГ «ТАС» також можуть скористатися можливістю отримати виплату без надання довідки поліції. В свою чергу,  «чотиризіркова» програма, окрім всіх перелічених переваг, також покриває ризики пошкодження авто внаслідок інших подій, аніж передбачені  вищевказаними програмами. 

І максимальний страховий захист фінансових інтересів автовласника забезпечує програма «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що включає в себе покриття за принципом розширеного КАСКО,  захищає на випадок гідроудару, пошкодження шин, дисків, державних номерів транспортного засобу, а також передбачає прискорену виплату страхового відшкодування та VIP-сервіс впродовж всього періоду дії договору.