СГ «ТАС» виплатила понад 783 тис. грн за пошкоджену в ДТП вантажівку

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: страхове відшкодування в розмірі понад 783 тис. грн було перераховано власникові вантажного автомобіля DAF XF 460, застрахованого за договором «Правильне КАСКО».

Про те, якими страшними наслідками може обернутися втома водія під час поїздки, знають, напевно, всі автомобілісти. Знають, але, як свідчить статистика, принаймні деякі з них не зважають на це, порушуючи просте правило: відчуваєш втому або сонливість за кермом  –  зупини авто та відпочинь. І – як наслідок, наражають на небезпеку себе та інших учасників руху. І це не кажучи вже про колосальні подеколи збитки, до яких призводить нехтування цими, здавалося б, прописними істинами.

Аварія, в якій зазнав численних пошкоджень застрахований СГ «ТАС» DAF, сталася на Житомирщині. Водій-далекобійник, який до того моменту вже подолав більшу частину запланованого маршруту, попри величезну втому, вирішив не витрачати час на перепочинок. Але сон взяв своє. Задрімавши, водій втратив контроль над машиною і не помітив, що вона поволі з’їжджає з дороги. Наслідки виявилися катастрофічними: вантажівка вилетіла в кювет. В результаті пригоди сам водій серйозно травмувався і його було госпіталізовано до найближчої лікарні. Значних пошкоджень зазнав і автомобіль. Так, в аварії було пошкоджено передню частину вантажівки: обидві передні двері та крила, капот, бампер, диск колеса, решітку радіатора,  розбито блок-фари, дзеркала заднього виду, лобове скло тощо. Сума збитків автовласника в результаті ДТП склала 783445 грн. 

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала, в повному обсязі виплативши власникові DAF відшкодування в розмірі його збитків.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно посідає місце лідера на вітчизняному ринку автострахування як за кількістю укладених договорів та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом відшкодувань. Так, щодня компанія в рамках своїх зобов’язань за договорами страхування виплачує в середньому 4,53 млн грн, з яких 3,72 млн грн – за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.