За підсумками ІІІ кварталу СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання лідера ринку ОСЦПВ

Моторне (страхове) бюро України оприлюднило підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за ІІІ квартал поточного року.

Отже, як повідомляє МТСБУ, в липні – вересні в Україні загалом було оформлено 2413846 полісів обов’язкової «автоцивілки»,  за якими залучено сумарно 1,94 млрд грн страхових платежів.

Страхова група «ТАС», яка впродовж останніх років міцно утримує перше місце в сегменті обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, за результатами звітного періоду вчергове підтвердила звання лідера: за три місяці компанією було зібрано за полісами ОСЦПВ понад 232,9 млн грн страхових платежів, що є найвищим показником на ринку.

Безперечним лідером стала СГ «ТАС» і за кількістю врегульованих страхових випадків та сумою виплачених за ними відшкодувань. Так, за три місяці страховиком було врегульовано за полісами обов’язкової «автоцивілки» 5043 страхових випадки, що становить 8,09% від загальної кількості страхових подій, врегульованих за вказаний період всіма 42 учасниками ринку.

Перше місце традиційно посіла СГ «ТАС» і за загальним обсягом виплат, що їх було здійснено за полісами ОСЦПВ за три місяці, – сукупна сума відшкодувань компанії на 27,4% перевищує відповідний показник страховика, який став другим у вказаному рейтингу МТСБУ.

Залишається додати, що за якістю та швидкістю врегулювання компанія  також вчергове увійшла до числа беззаперечних лідерів ринку, що наочно підтверджує як відповідний звіт бюро за результатами липня – вересня 2021 року, так і «світлофор» МТСБУ, згідно з яким СГ «ТАС» стабільно посідає гідне місце у «зеленій» зоні за всіма показниками.