Страхова компанія “VUSO” та “Unex Bank” оголосили про початок співпраці

СК “VUSO” щороку збільшує кількість компаній-партнерів. Відтепер страхова компанія співпрацюватиме з банком нового покоління “Unex Bank”, який надає широкий спектр фінансових послуг для приватних клієнтів, представників корпоративного бізнесу та підприємців.

Страхова компанія успішно пройшла акредитацію в “Unex Bank”, за результатами якої отримала змогу надавати послуги страхування заставного майна позичальників фінустанови.

Також з’явилась можливість оформити певні види страхування в будь-якому відділені банку-партнеру. Відтепер в “Unex Bank” ви можете отримати:

  • ОСЦПВ (автоцивілка) – обов’язковий вид страхування автоцивільної відповідальності;
  • Добровільну автоцивілку – послугу розширення страхового поліса ОСЦПВ, яка дозволяє значно збільшити розмір виплати;
  • Туристичне страхування для тих, хто планує відпочивати за кордоном;
  • Страхування від COVID-19.

Unex Bank працює на фінансовому ринку України з 1993 року. На початку своєї діяльності зосереджувався на обслуговування корпоративних клієнтів. З 2011 року фінустанова почала активно працювати з роздрібними клієнтами та розвивати мережу відділень. У квітні 2021 року банк змінив власників — фінустанову придбала найбільша інвестиційна компанія України “Dragon Capital” та ексголова “Альфа Банку Україна” чех Іван Світек. Наразі банк представлений офісами у 11 регіонах країни.

СК “VUSO” розпочала свою діяльність у 2001 році. Протягом 20 років компанія займає лідерські позиції на ринку страхування. Наразі компанія має рейтинг “uaAA” фінансової стійкості та володіє 50 ліцензіями: 34 – на добровільні та 16 – на обов’язкові види страхування, представлена в усіх регіонах України. Компанія – член МТСБУ та УФУ, є учасником Угоди про Пряме врегулювання збитків та членом Ядерного страхового пула.