СГ «ТАС» виплатила 319 тис. грн за вдарене вантажівкою авто

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Skoda Karoq, сталася на одному з найжвавіших проспектів столиці.

Кросовер рухався в транспортному потоці своєю смугою, як раптом з лівого боку його почала «затискати» вантажівка DAF. Як з’ясувалося згодом, водій ваговоза намагався заїхати на заправку, розташовану на проспекті, та просто не помітив, що поруч їде інше авто. Наслідком такої неуважності водія вантажівки та порушення ним ПДР і стало зіткнення. 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено лівий бік кузова Skoda Karoq: два крила та обидві двері, шину та диск переднього колеса, розбито лобове скло, вікно передньої двері та дзеркало заднього виду. 

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала страховий випадок та оперативно врегулювала, виплативши належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 318950 грн.

Нагадаємо, за даними патрульної поліції, в Україні стрімко зростає аварійність на дорогах. Так, за вісім місяців поточного року лише за офіційними даними в країні сталося 120209 ДТП – це на 17,6% перевищує кількість аварій, зафіксованих за вказаний період минулого року. По столиці цей показник ще вищий: тут кількість аварій в січні – серпні 2021 року зросла на 34,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Як зазначають правоохоронці, найчастіше причинами аварій на дорогах стають порушення водіями правил маневрування, перевищення безпечної  швидкості, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть, керування транспортним засобом в стані сп’яніння тощо. І наслідки таких порушень часто-густо виявляються просто катастрофічними, тож самотужки здолати їх іноді вкрай складно. Саме тому експерти радять автовласникам не забувати про доцільність надійного страхового захисту на дорозі, що стане у нагоді в разі будь-яких можливих негараздів.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», один з визнаних лідерів страхового ринку України, пропонує до уваги автовласників широкий перелік різноманітних, в тому числі комплексних, страхових продуктів, зокрема «ЄвроКАСКО 5 зірок», «Правильне КАСКО», «Повний автозахист» тощо, користь яких вже встигли оцінити сотні тисяч вітчизняних автомобілістів. Серед основних переваг автострахування від СГ «ТАС» варто відзначити забезпечення всебічного захисту на дорозі, гнучкість програм, індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта, якісний супровід та швидке врегулювання.