СК VUSO і компанія ELDORADO.ua оголосили про партнерство

Наприкінці серпня страхова компанія VUSO і мережа магазинів ELDORADO.ua оголосили про початок співпраці.

Тепер покупці можуть оформити послугу страхування побутової техніки та електроніки від СК VUSO прямо в магазині. Для цього потрібно попередити продавця про бажання отримати страховий поліс на обраний продукт. У разі несправності девайсів страхова компанія готова компенсувати всі грошові витрати.

В яких випадках клієнт може розраховувати на фінансове відшкодування збитків?

  • механічний вплив сторонніх предметів;
  • пошкодження рідиною;
  • падіння з висоти;
  • вплив електричного струму у вигляді короткого замикання, різкого підвищення сили струму або напруги в мережі електроживлення, впливу індукційних струмів та інших причин.

ELDORADO.ua - мережа магазинів побутової техніки та електроніки в Україні, представлена в офлайн і онлайн середовищі. Заснована в 1999 році, як підрозділ однойменної мережі.

У 2013 році компанія стає на 100% український. Одночасно з цим відбувається злиття з мережею "Технополіс". Відтоді ELDORADO, з повністю українським менеджментом - роздрібна мережа електроніки та побутової техніки №1 по товарообігу в Україні.

СК VUSO вже багато років є лідером у сфері страхування. Надійність підтверджується співпрацею з великою кількістю успішних партнерів, в тому числі й тими, які працюють в напрямку роздрібної торгівлі побутової техніки та електроніки. VUSO гарантує якісну і швидку допомогу навіть у найважчих ситуаціях.